Диамит Лицензиран Митнически Агент
Митническо агентство
За нас
Услуги
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
Митническо агентство           

Това е услугата, с която най-вече се свързва името „Диамит”. Изграденият за 14 години авторитет и опит в сферата на агентирането са стабилна основа за успешно изпълнение на изискванията, произтичащи от приема на страната ни в ЕС. Митническите формалности за част от сделките бяха премахнати, но в същото време влязоха в сила всички правила и разпоредби от митническото законодателство на ЕС. Като обем и съдържание тази информация налага в повечето случаи необходимост от консултация с квалифициран митнически агент. С това можем да Ви бъдем полезни както само информативно, така и попълвайки Вашите митнически документи. Особено като се имат впредвид и големия брой търговски спогодби, регламентиращи преференциалното третиране на стоките и необходимите за това съпровождащи документи.

Не са малко и регламентите, формиращи мерките на търговската политика в Общността и на национално равнище. Импорт лицензи съгласно Регламенти 3030 и 1337 на ЕС могат да Ви бъдат изготвяни с наша помощ. Също така становища за двойна употреба на стоки от МИ, сертификати за произход, фитосанитарни сертификати, кореспонденция с Агенция Митници.

Ако Клиентът предпочита комплексна услуга, то към изброените до тук добавяме пряко представителство на всички Митници и Митнически бюра в София. Офисите ни са разположени до Митница София, МБТК Европа, Кремиковци и Илиенци. Добра съвместна практика имаме с колеги от Видин, Враца, Свищов, Русе, Добрич, Варна, Бургас, Свиленград, Стара Загора, Пловдив. Предварителната информация към Клиента относно дължимите митни сборове, такси, ДДС, както и нашата мобилност, способстват за експедитивното и точно изпълнение на възложената ни работа.

Диамит. Лицензиран митнически агент